Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Ce probleme de sănătate ascund amețelile

4 dec. 2017,, 01:00   Externe
7021 1

Oricine a avut cel puțin un episod de amețeală. Vezi din ce cauză apare și ce trebuie să faci pentru a nu se repeta!

Amețeala poate fi explicată ca fiind acel episod neplăcut de instabilitate, cînd simți cum se rotesc toate obiectele din jurul tău, simți că te clatini și uneori chiar cazi.

Însă în realitate, amețeala este doar un factor vag ce vine la pachet adesea și cu alte simptome precum greața, senzația de vomă, o anxietate neexplicată și leșinul.

Analizînd simptomele aferente se poate pune un diagnostic de boală, deși amețeala în sine nu reprezintă o afecțiune. Există mai multe tipuri de amețeli:

Vertijul, o problemă de echilibru


Putem vorbi despre un vertij în momentul în care apare sentimentul de mișcare, mai ales în momentele de repaos. Tot ce este în jurul tău se mișcă, iar acest simptom poate adesea semnala o problemă la nivelul urechii interne, fiind afectat sistemul de echilibru al organismului. Specialiștii afirmă că aproximativ jumătate dintre pacienții care merg la medicul specialist acuzînd senzația de amețeală frecventă se confruntă cu vertij.

De asemenea, dezechilibrul este tot un simptom ce vine la pachet cu senzația de amețeală, în acest caz te poți confrunta cu senzația lipsei de echilibru, fiind posibilă chiar căderea.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?