Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Au apărut candidați la șefia CNA

28 noi. 2017,, 13:20   Politică
3343 0

Cu o zi înainte de expirarea termenului de participare la concursul pentru șefia Centrului Național Anticorupție (CNA), doi candidați și-au depus dosarele.

Informația a fost confirmată pentru NOI.md de către vicepreședintele Comisiei juridice, numiri și imunități, Anatolie Zagorodnîi, care a precizat însă că numele celor doi pretendenți vor fi anunțate în zilele următoare. Înainte de fi admiși la concurs, dosarele candidaților urmează a fi examinate. Deputatul nu exclude că și mîine vor apărea aspiranți la acest post.

Menționăm că mîine, 29 noiembrie, este ultima zi de depunere a dosarelor pentru concurs. Candidatul la funcția de director CNA trebuie să întrunească următoarele cerințe: să dețină cetățenia Republicii Moldova și să fie domiciliat pe teritoriul ei, să aibă studii superioare juridice și o vechime în muncă în domeniul juridic de cel puțin 10 ani, să aibă o reputație ireproșabilă, să nu fi fost în ultimii doi ani membru al vreunui partid politic, să nu aibă antecedente penale și să cunoască limba de stat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?