Fostul soţ al lui logodnica prinţului Harry va face un serial despre divorţul său

Fostul soţ al lui logodnica prinţului Harry va face un serial despre divorţul său

Trevor Engelson, fostul soţ al lui Meghan Markle, a provocat valuri în presa internaţională.

 

Acesta  s-a întîmplast după ce regizorul a anunţat că va produce o emisiune TV despre un cuplu divorţat şi Familia Regală britanică, scrie Independent. Fostul soţ al lui Meghan Markle, logodnica prinţului Harry, va face un serial despre divorţul său şi Familia Regală

Serialul, care va fi o comedie, se referă la un bărbat care trebuie să împartă custodia copilului său cu Familia Regală britanică, după ce fosta soţie a personajului principal se căsătoreşte cu un prinţ britanic. Potrivit revistei Deadline, emisiunea TV nu se referă la viaţa personală a lui Meghan Markle şi Trevor Engelson, mai ales că cei doi nu au copii.

Cu toate acestea, conceptul care stă la baza proiectului a fost inspirat de evenimente reale. Ideea a apărut după ce Engelson a avut o discuţie cu Dan Farrah, producătorul serialului ”The Shannara Chronicles”. Cei doi vorbeau despre un scenariu în care Engelson şi Markle ar fi avut copii, existînd posibilitatea ca acesta să împartă custodia cu Familia Regală britanică.

Cei doi au decis că ideea ar fi o premisă grozavă pentru un serial şi, în cele din urmă, Fox a făcut un "mare angajament" pentru un episod pilot. Danny Zucker, producător executiv pentru serialul ”Modern Family”, a fost cooptat pentru a scrie scenariile viitoare.

Engleson, în vîrstă de 40 de ani, a fost căsătorit cu Meghan Markle din 2011 pînă în 2013.

 

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load