Detalii noi despre accidentului aviatic din Coasta de Fildeș

Detalii noi despre accidentului aviatic din Coasta de Fildeș

Conducerea Autorității Aeronautice Civile a avut o întrevedere cu rudele membrilor echipajului An 26-100 decedați în urma accidentului aeronautic din Coasta de Fildeș, notează NOI.md.

În cadrul discuției, reprezentanții AAC au informat, în conformitate cu indicațiile Guvernului, despre evoluția anchetei de investigare a cauzelor producerii accidentului, realizate de către autoritățile din Coasta de Fildeș.
 
Un prim raport pe marginea accidentului va fi întocmit după ce vor fi finalizate descifrările de pe cutiile negre. La definitivarea raportului vor participa cu asistență și experții Autorității Aeronautice Civile al Republicii Moldova, care vor pleca din nou la fața locului.

În același timp, rudele aviatorilor au fost rugate să informeze Autoritatea Aeronautică Civilă despre condițiile în care sînt eliberate compensațiile din asigurarea pe viață, întocmită pe fiecare membru al echipajului conform standardelor internaționale, astfel încît să aibă posibilitatea să monitorizeze ca familiile să primească banii cît mai curînd și în volum deplin.

Reamintim că accidentul aviatic s-a  produs în octombrie 2017. Atunci patru cetățeni moldoveni și-au pierdut viața, iar alți doi au fost răniți.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load