5 diferențe dintre Kate Middleton și Meghan Markle

5 diferențe dintre Kate Middleton și Meghan Markle

Meghan Markle a devenit luni cea mai mediatizată persoană în presa britanică, după anunțul că va face parte din Familia Regală.

 

Trecutul și familia actriței au făcut subiectele a zeci de articole. Comparația între actriță și ducesa de Cambridge a fost inevitabilă.

1.Tinerețea – În vreme ce Kate, care are rădăcini aristrocratice, și-a petrecut copilăria și tinerețea în Marea Britanie, Meghan a avut o copilărie foarte diferită, în California, notează The Sun.

The Duchess Of Cambridge Visits Manchester

 

2. Familia – Părinții lui Kate sînt oameni de afaceri căsătoriți din 1980, iar părinții actriței au divorțat de cînd Meghan avea șase ani.

3. Cariera – Kate Middleton este mai degrabă o figură publică decît o femeie de carieră. Ea a absolvit Universitatea St. Andrew, în 2005, avînd o diplomă în istoria artei.

Meghan a jonglat cu mai multe joburi în cariera sa. Înainte să fie actriță, ea a fost model și expertă în caligrafie.

meghan markle printul harry duci sussex

 

4. Istoricul relațiilor. Ducesa de Cambridge nu a avut multe relații înainte de prințul William, în schimb Meghan Markle a fost căsătorită cu producătorul Trevor Engelson. Actrița a divorțat în 2013, la doi ani de la căsătorie.

kate middleton printul william

5. Prietenii din showbiz. Meghan Markle a apărut deseori cu persoane famimoase, din showbiz, în public, cum ar fi Serena Williams sau Priyanka Chopra, în vreme ce Ducesa de Cambrigde pare să prefere prietenii pe care i-a cunoscut la facultate.

meghan serena instagram

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load