Doga, despre trecerea în nemurire a unei stele

Doga, despre trecerea în nemurire a unei stele

„A căzut o floare astrală din cununa noastră strălucită națională”, așa și-a început postarea renumitul compozitor moldovean Eugen Doga, în care și-a exprimat profundul regret al trecerii la cele veșnice a actriței Stela Popescu.

„Cu mare durere am primit azi vestea despre trecerea în eternitate a marii artiste și marii personalități a culturii universale Stelei Popescu. Am cunoscut-o încă din vremea cînd Dumneaei a colaborat cu pasiune și măiestrie la realizarea filmului MARIA MIRABELA.

Vocea ei melodioasă, intonațiile dinamice care băteau în ritmul inimei sale înflăcărate au înzestrat filmul cu culori cu adevărat din basme. În sălile de concerte de la Chișinău se petreceau adevărate sărbători cu participarea Stelei Popescu, datorită talentului și dragostei ei de viață, de public, de artă. A încetat să răsune o notă puternică din acordul culturii.

A căzut o floare astrală din cununa noastră strălucită națională, dar și cea universală. Să-i fie țărîna ușoară și să o țină în pace Domnul nostru în împărăția Sa”, a scris Doga pe pagina sa de Facebook.

Reamintim că Stela Popescu a fost găsită fără suflare în casa sa de la București ieri seara. Deocamdată nu se cunoaște cauza decesului. Cu toate acestea, astăzi poliția a anunțat că a deschis un dosar penal pe cazul morții artistei. 

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load