Dodon: Leancă tremură tot

Dodon: Leancă tremură tot

Avocații fostului premier Vlad Filat au depus la Curtea Supremă de Justiție o cerere de recurs în anulare în dosarul fostului lider PLDM, iar cererea urmează să fie examinată în luna decembrie curent. 

Președintele Igor Dodon, care a avut un dialog, zilele trecute, cu cetățenii prin intermediul rețelei de socializare „Odnoklassniki”, a fost întrebat dacă e adevărat că Vlad Filat urmează să fie eliberat din detenție, după doi ani și două luni.
„Eu nu am așa informații că Vlad Filat o să iasă din pușcărie. Eu consider că, pe lângă Filat, trebuie să stea și alții. Apropo, în aceste zile s-au împlinit trei ani de la așa-zisul furt al miliardului. Îmi aduc bine aminte că, pe 13 noiembrie, Leancă, care acum e mare erou, mare democrat și proeuropean, a semnat hotărârea de Guvern secretă. Leancă va răspunde pentru asta, e vorba de timp. El știe acest lucru și tremură tot. Dacă credeți că noi am uitat, că poporul a uitat că ați furat voi banii… acum răspunde doar unul. Pe lângă Filat, trebuie să stea mulți acolo și o să stea, va veni timpul”, a subliniat Igor Dodon.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load