Cozi kilometrice pe o autostradă din SUA (VIDEO)

Cozi kilometrice pe o autostradă din SUA (VIDEO)

Americanii sărbătoresc joi Ziua Recunoştinţei. Se estimează că peste 50 de milioane de oameni au călătorit zilele acestea acasă, ceea ce a dus la traficul aglomerat.

În New York, milioane de oameni sînt aşteptaţi în stradă, la parada anuală a baloanelor organizată de Macy's. Este unul dintre cele mai spectaculoase evenimente care au loc în această zi. Baloane uriaşe vor fi plimbate prin Manhattan, însoţite de clovni, majorete şi fanfare.

Cu excepţia paradei din New York, Ziua Recunoştinţei este sărbătorită în familie. Conform tradiţiei, se mănîncă friptură de curcan.

Majoritatea americanilor au ales traficul pe calea aerului, însă o mare parte au folosit mașinile personale, iar, ca în fiecare an, s-au format ambuteiaje.

ABC News a publicat imagini incredibile cu cozile enorme de pe autostrada 405 din Los Angeles, una dintre cele mai aglomerate șosele din SUA. În fiecare an apar imagini asemănătoare de pe acest drum.

Peste 50 de milioane de americani sînt așteptați să călătorească, cel puțin 80 de kilometri, în jurul sărbătorii „Thanksgiving”, notează The Telegraph.

Sute de oameni au distribuit videoclipul cu traficul din Los Angeles, de pe 21 noiembrie, cu două zile înainte de Ziua Recunoștinței. Unul dintre internauți care era prezent în trafic a comentat: „Cea mai urîtă zi din viața mea pe drumul 405, în seara dinaintea Zilei Recunoștinței. A durat trei ore să parcurg 27 de kilometri”

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load