Copiii din Yakutia au nimerit într-o furtună teribilă în drum spre casă (VIDEO)

Copiii din Yakutia au nimerit într-o furtună teribilă în drum spre casă (VIDEO)

Pe Internet a apărut o înregistrare video, în care elevii din Yakutia se întorc acasă pe viscol.

 

Videoclipul a devenit viral pe rețelele de socializare atît în Rusia, cît și în străinătate. Majoritatea  utilizatorilor admiră curajul copiilor. „În satul arctic Ciokurdah copiii merg acasă de la școală. Este în Yakutia mea. Slavă Domnului că în Yakutsk nu poate fi astfel de vînt”, a comentat un blogger rus.

Mai mulți utilizatori străini, impresionați de rezistența copiilor, s-au alăturat discuției. „Acum știți de ce toți rușii sînt atît de severi”, a scris utilizatorul Weather nuts.

„Ce contrast uimitor: atunci cînd în Olanda cade o zăpadă de 10 cm, aproape întreaga țară își suspendă activitatea și școlile se închid”, a spus încă un vizualizator al clipului.

Videoclipul a apărut, de asemenea, pe site-urile mass-media yakute. Potrivit portalului ykt.ru, din video se vede că elevii din satul Russkoe ustie revin acasă după ce orele în școală au fost suspendate din cauza vremii nefavorabile. Potrivit portalului „Yandex Pogoda”,  viteza vîntului în sat a atins 30 de metri pe secundă, totodată, temperatura aerului a fost de aproximativ -20 grade Celsius.

 

 

 

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load