X 
Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3988

Rezultatele referendumului anti-Chirtoacă au încins spiritele la Parlament

23 noi. 2017,, 10:50   Politică
4721 8

O nouă dispută între deputații liberali și cei socialiști a izbucnit la ședința de astăzi a Parlamentului, comunică Noi.md.

Mărul discordiei au fost rezultatele referendumului de revocare a primarului Dorin Chirtoacă. Deputata PL Alina Zotea i-a îndemnat pe socialiștii să întoarcă cele nouă milioane de lei alocate pentru desfășurarea plebiscitului.

În replică, deputatul PSRM Grigore Novac a menționat că judecînd după acest principiu, liberalii ar trebuie să întoarcă 37 de milioane de lei statului.

„Vrem să vă amintim că mulți din această sală în 2010 au fost protagoniștii altui referendum la care s-au cheltuit 37 de milioane de lei, bani pe care nu i-ați întors”, a spus el.

Deputatul i-a îndemnat pe liberali să-și ia gîndul de la Primărie, precizînd că „locul lui Dorin Chirtoacă e la penitenciar”. El a mai precizat că ceea ce s-a întîmplat duminica trecută a fost o înfrîngere pentru chișinăuieni, și nu pentru partidele politice.


„Conform rapoartelor Curții de Conturi anual Primărie are încălcări de circa 300 de milioane de lei. Conform CNA, Primăria se află în topul celor mai corupte instituție. Dacă le punem pe toate împreună, voi sînteți cei care ați furat Primăria timp de 10 ani”, a punctat Novac.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?