O moldoveancă a obținut o funcție de conducere într-o organizație din Europa

O moldoveancă a obținut o funcție de conducere într-o organizație din Europa

Tînăra din Moldova Alexandrina Robu a fost aleasă președinta Comisiei pentru Femeile Antreprenoare din cadrul Uniunii Europene a Tinerilor Întreprinzători (JEUNE).

La data de 18 noiembrie curent, Uniunea Europeană a Tinerilor Antreprenori – JEUNE, și-a ales noua conducere pentru perioada 2017-2020, la Budapesta. Pentru prima dată în conducerea celei mai mari organizații de tineri antreprenori din Europa a fost aleasă o moldoveancă. Alexandrina Robu, lobbysta în Bruxelles și reprezentanta mai multor organizații de tineret din Moldova, va reprezenta Moldova ca președintă a Comisiei pentru Femeile Antreprenoare.

Înțelegînd rolul important pe care îl au femeile în dezvoltarea mediului antreprenorial atît la nivel național, cît și European, Alexandrina Robu, a propus crearea Comitetului pentru Femeile Antreprenoare în cadrul celei mai mari Asociații Europene de Tineri Antreprenori din UE, fiind ulterior votată în funcția de Președinte al Comitetului nou format. Noua structură are drept obiectiv consolidarea unui networking european al femeilor de pe întreg continentul European.

 

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load