X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Dodon l-a felicitat pe Lukaşenko

19 noi. 2017,, 16:30   Politică
3367 2

Președintele Republciii Moldova, Igor Dodon i-a adresat un mesaj de felicitare omolugului său din Belarus, Aleksandr Lukaşenko, anunță NOI.md.

Mesajul este în legătură cu împlinirea a 25 de ani de la stabilirea relaţiilor diplomatice dintre Republica Moldova şi Republica Belarus.

“Am adresat un mesaj de felicitare Preşedintelui Republicii Belarus, Aleksandr Lukaşenko cu ocazia împlinirii a 25 de ani de la stabilirea relaţiilor diplomatice dintre Republica Moldova şi Republica Belarus. Am convingerea că dialogul politic plenar, legăturile comercial-economice reciproc avantajoase, cooperarea umanitară şi culturală între țările noastre se vor întări şi dezvolta şi de acum încolo, în beneficiul ţărilor şi popoarelor noastre”, a scris Igor Dodon pe o rețea de socializare.

Precizăm, cu ocazia aniversării, viceprim-ministrul, ministrul afacerilor externe şi integrării europene Andrei Galbur şi ministrul afacerilor externe al Republicii Belarus Vladimir Makei au efectuat un schimb de mesaje de felicitare.

În mesajul şefului diplomaţiei moldovene se menționează: „Pe parcursul unui sfert de secol relaţiile prieteneşti dintre Republica Moldova şi Republica Belarus s-au dezvoltat avînd la bază respectul mutual al celor două popoare, încrederea și deschiderea pentru un dialog constructiv, ceea ce în esenţă constituie fundamentul necesar pentru continuarea cooperării şi realizării proiectelor comune de pe agenda bilaterală".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?