Cașu: Am votat pentru o Primărie transparentă

Cașu: Am votat pentru o Primărie transparentă

Vicepreședintele Partidului Politic Partidul Nostru, Ilian Cașu, a votat „pentru o Primărie transparentă în municipiul Chişinău, pentru o Primărie care ar funcționa la fel ca cea din Bălți”.

După ce şi-a exercitat, duminică, dreptul la vot, Cașu a declarat pentru presă că o instituţie transparentă este o instituție fără corupţie, transmite IPN.

Ilian Cașu a menţionat că a votat împotriva distrugerii parcurilor centrale, dar şi împotriva împînzirii orașului cu gherete. Acesta a mai spus că a votat împotriva dezordinii din grădinițe şi împotriva distrugerii centrului istoric al orașului.

Vicepreședintele PPPN a mai spus că referendumul este un instrument democratic, prin care cetățenii pot influența mersul lucrurilor în ţară şi în oraș, însă anumite partide s-au străduit să-i dea o conotație geopolitică. Dacă nu va fi evitat elementul geopolitic, riscăm să rămînem în dezordine.

Către ora 09.20, rata de participare la referendumul local privind revocarea primarului general al municipiului Chișinău constituia 1,45%, ceea ce reprezintă peste nouă mii de alegători.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load