Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Google Maps face primul update important din ultimii ani

17 noi. 2017,, 19:01   Ştiinţă şi IT
2999 0

Google lanseaza primul update important al interfetei aplicatiei Maps din ultimii ani, un update care filtreaza cantitatea mare de informatii afisate in functie de modul de utilizare.

In primavara acestui an, Google a lansat modurile de utilizare a aplicatiei Google Maps: Explore pentru cautarea anumitor destinatii si puncte de interes, Drivepentru ghidarea auto si Transitpentru transportul public.

Fiecare din cele trei moduri ofera un set unic de functii, gandite special pentru fiecare tip de utilizare. Acum, Google Maps adapteaza si interfata grafica acestor moduri pentru a separa mai bine informatiile utile in fiecare din cele trei moduri de utilizare.

In primul rand, punctele de interes considerate importante pentru un anumit mod de utilizare vor fi afisate mai mari decat celelalte.

Ai nevoie de un credit si nu ai timp sa mergi la banca? Incearca adevaratul credit online de la Libra Internet Bank, prin care poti obtine pana la 20.000 de lei, cu o dobanda avantajoasa (DAE 10,94%). Ai banii in cont in doar cateva minute si nu faci niciun drum la banca. Afla mai multe!

De exemplu, in modul Drive liniile colorate care reprezinta valorile de trafic vor fi mai vizibile, in modul Transit statiile de autobuz si metrou vor fi mai mari, iar in modul Explore restaurantele sau hotelurile vor fi mai proeminente.

In al doilea rand, fiecare categorie de puncte de interes va avea o tema coloristica unica, pentru a fi mai usor de identificat. Punctele din categoria mancare si bautura vor avea o culoare, serviciile de transport alta culoare si asa mai departe.

Aceste modificari vor fi vizibile pe toate platformele pe care functioneaza aplicatia Maps si in cadrul tuturor serviciilor si aplicatiilor care integreaza functionalitatea Google Maps, inclusiv Google Earth, Android Auto si aplicatiile tertilor.

Noua interfata va fi implementata treptat, urmand ca pe parcursul urmatoarelor doua saptamani sa fie disponibila pentru toti utilizatorii Google Maps.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?