Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Inspector de mediu, bătut și amenințat de doi bărbați ce tăiau lemne ilegal

17 noi. 2017,, 11:31   Societate
4067 0

Un inspector de mediu din raionul Sîngerei a fost bătut și amenințat de doi bărbați care au fost prinși cum tăiau lemne ilegal, notează NOI.md.

Potrivit anchetei pe 14 noiembrie în jurul ore 16:30, pe strada Chișinău din or. Sîngerei cet. C.Vasile E., împreună cu alți doi cetățeni (neidentificați) descărcau lemne tăiate din mașină. Venind la fața locului inspectorii de mediu au solicitat de la C.Vasile E. actele pentru masa lemnoasă descărcată din mașina personală, iar acesta a avut un comportament agresiv, a început să înjure și să amenințe. Inspectorii de mediu în acest caz au apelat la Inspectoratul de Poliție Sîngerei, acesta (cet. C. Vasile E.) pentru că s-a sunat la poliție l-a atacat pe dl Motruc Anatolie, șeful IE Sîngerei aplicându-i lovituri cu pumnii în regiunea capului și a abdomenului, amenințîndu-l cu moartea. La fața locului a venit poliția care a domolit agresorul.

La moment cazul este cercetat de către Procuratura raionului Sîngerei și Inspectoratul de Poliție Sîngerei.
Plecând de la acest caz și de la altele, care au avut loc mai înainte, se vede că protecția mediului este o cauză și a organelor locale de drept, și nu doar a organelor de mediu, pentru a descuraja eventualii contravenienți și infractori.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?