Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Ce au discutat Silvia Radu și ambasadorul Belarusului

15 noi. 2017,, 13:00   Capitala
3275 0

La Chișinău au fost discutate perspectivele organizării în capitala Moldovei a unei linii de asamblare a autobuzelor MAZ și a livrărilor de tehnică comunală belarusă.

Acest fapt a fost menționat în cadrul unei întrevederi dintre ambasadorul Republicii Belarus în Republica Moldova, Serghei Ciciuk, cu primarul general interimar al municipiului Chișinău, Silvia Radu, relatează NOI.md.

Potrivit comunicatului Ambasadei Republicii Belarus în Moldova, în cadrul întrevederii părțile au examinat un spectru larg de chestiuni privind dezvoltarea cooperării comercial-economice și culturale în cadrul Acordului de înfrățire dintre orașul Chișinău și orașul Minsk.

O atenție susținută a fost acordată dezvoltării unei linii de asamblare a troleibuzelor belaruse la Chișinău, perspectivelor de organizare a liniei de asamblare a autobuzelor MAZ, livrărilor de tehnică comunală, lifturi și echipamente pentru ascensoare belaruse.

De asemenea, au fost discutate chestiuni privind instalarea în capitala Moldovei a unui monument lui Francisc Skorina – primul tipograf belarus.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?