Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3988

Cum a apreciat Dodon primul an al mandatului său de președinte

13 noi. 2017,, 16:30   Politică
3313 8

Igor Dodon a declarat că un an al mandatului său de președinte al Republicii Moldova a fost doar începutul și că realizările cele mai semnificative și mai de succes vor urma.

Despre acest lucru el a scris pe pagina sa de pe rețelele de socializare, menționînd că astăzi se împlinește exact un an de cînd a fost ales președinte al Republicii Moldova prin votul direct al cetățenilor. Profitînd de prilej, Igor Dodon le-a mulțumit încă o dată tuturor celor care au avut încredere în el, au ieșit la votare și i-au încredințat mandatul de șef al statului.

Igor Dodon a declarat că în fiecare zi de cînd e șef al statului nu a încetat să apere și să realizeze speranțele alegătorilor. El a recunoscut că nu toate obiectivele pe care și le-a propus spre realizare au fost duse la bun sfîrșit, dar că în acest an a reușit să pună temelia unei serii de proiecte politice și sociale, care vor fi implementate în perioada imediat următoare.

De asemenea, șeful statului a spus că este important că în noua lui funcție a continuat să se întîlnească cu cetățenii, a încercat să le fie aproape, ascultîndu-le păsul și, ori de cîte ori a fost posibil, să le rezolve problemele cu care i s-au adresat.

Președintele a promis să fie la fel de deschis pentru comunicare și de acum înainte și să ducă ceea ce a început în domeniul relațiilor externe, în domeniul reîntregirii țării, în domeniul consolidării statalității și identității moldovenești pînă la un final pozitiv.


„În ciuda celor care au încercat și încearcă să creeze impedimente în activitatea mea de președinte, eu îmi voi onora mandatul încredințat de cetățeni. Anul care a trecut a fost doar începutul, iar lucrurile cele mai importante încă urmează să vină și să fie realizate cu succes”, a subliniat Igor Dodon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?