X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Noul Nissan Leaf a obținut primul său premiu internațional

13 noi. 2017,, 14:38   Ştiri Auto
2758 0

Noul Nissan Leaf a obținut un premiu prestigios și a fost menționat de Asociația tehnologoolor de consum (CTA, Consumer Technology Association) la ceremonia anuală «CES Unveiled» din New-York, în cadrul expoziției anuale de electronică de consum (CES®, Consumer Electronics Show).

La ceremonie, în prezența experților de frunte ai industriei, Nissan Leaf a fost anunțat unul dintre învingători nominalizat pentru premiul «Best of Innovation», 2018. Este primul premiu internațional important obținut de noul electromobil cu nivelul zerpo de emanații nocive, și cel mai probabil – nu ultimul.

Conformând aportul Nissan în inovații, Nissan Leaf, echipat cu tehnologia ProPILOT și sistemul e-Pedal, a biruit în nominalizarea «Vehicle Intelligence and Self-Driving Technology» (Tehnologii automate de inteligență artificială și control autonom ) și a luat premiul «Tech for a Better World» (Tehnologii pentru o lume mai bună).

În fiecare an juriul CTA anunță învingătorii și laureații CES «Best of Innovation» în cadrul campaniei care precede deschiderea expoziției de electronică de consum din ianuarie, la Las Vegas. Imediat după această victorie Nissan și CTA vor organiza demonstrarea noului Nissan Leaf în cadrul expoziției CES 2018.


«Este primul premiu internațional de care s-a învrednicit noul Nissan Leaf. O mare onoare pentru noi este faptul că premiul ne-a fost conferit de juriul prestigioasei expoziții CES», – a spus Daniele Schillaci, vicepreședinte executiv în marketing global, vânzări electromobile și baterii de acumulatori, președintele comitetului Nissan pentru management în Japonia,Asia și Oceania.

«Juriul CTA selectează produsele și tehnologiile care sunt cu adevărat utile oamenilor și planetei în general.Nissan Leaf – simbolul Nissan Intelligent Mobility – este mult mai mult ca un simplu mijloc de transport. Sarcina noastră este de a schimba spre bine viața oamenilor ».

Noul Nissan Leaf cu tehnologiile ProPILOT și sistemul e-Pedal întruchipează concepția automobilului care integrează cele mai avansate inovații și tehnologii pentru viața cotidiană a unui număr tot mai mare de oameni din lumea întreagă, și nici un alt electromobil nu se poate compara cu aceasta. Nu doar din contul tehnologiilor, dar și grație accesibilității sporite pentru cumpărători, Nissan Leaf face viața oamenilor mai bună. Avantajele suplimentare, oferite de tehnologii ca «Vehicle to Home» și «Vehicle to Grid» (opțiunile date sunt accesibile în funcție de piața de desfacere), permit proprietarilor de vehicule să înțeleagă că pot cheltui mai puțin și rambursa mai mult.

Nissan Intelligent Mobility – strategia companiei care schimbă închipuirea de spre cum trebuie să fie puse în mișcare automobilele, cum trebuie ele conduse și integrate în viața cotidiană.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?