Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Ridicarea interdicției de intrare în Rusia: o misiune real de îndeplinit? (VIDEO, FOTO)

10 noi. 2017,, 18:15   Societate
6741 0

Feriți-vă de escroci! Este imposibil să vă fie ridicată interdicția de intrare contra bani. Există alte modalități.

Recent, a avut loc întîlnirea tradițională a președintelui Comisiei pentru politica de migrație și adaptare a imigranților din cadrul Consiliului Afaceri Naționale din cadrul Guvernului Moscovei, Alexandr Kalinin, cu cetățenii străini.

Ca de obicei, evenimentul a fost tematic. De această dată, principala problemă elucidată în cadrul reuniunii a fost interzicerea de intrare în țară, precum și cele mai frecvente greșeli, făcute de imigranții care doresc să locuiască și să lucreze în Rusia. Din păcate, unele dintre acestea pot avea consecințe iremediabile.

Mulți dintre aceștia încearcă să intre în Rusia ca și cum oficial. „Cetățenii străini ne-au comunicat că au încercat să ridice interdicția “prin intermediul unei firme“. Respectiv, le-au fost perfectate documente false pentru ridicarea interdicției. Prin urmare, ce se întîmplă? Cetățeanul este foarte bucuros că interdicția i-a fost ridicată. El își cumpără bilet la avion, care, de altfel, nu e deloc ieftin, încercînd să treacă granița, iar lui i se spune: interdicția există. Noi, la rîndul nostru, începem să lucrăm cu acest caz și clarificăm că, de fapt, documentele sînt falsificate de către organizația, care s-a oferit să presteze acest „serviciu“ contra plată. Feriți-vă de escroci! Ridicarea interdicției contra plată este IMPOSIBILĂ ..!. Dar există alte căi", a povestit Alexandr Kalinin.

Escrocii încearcă să profite de străinii naivi, care nu cunosc legislația din domeniu și în alte moduri. "Există, de asemenea, astfel de scheme: dvs. achitați 100, 150, 200 de mii de ruble, în speranța că vă va fi ridicată interdicția.


Cu toate acestea, fără motive întemeiate, nici o instanță de judecată nu va revoca interdicția de intrare. Firma ia banii de la dvs., trimite reprezentantul său la toate audierile dvs. din instanța de judecată. În cele din urmă, însă interdicția nu vă este anulată. Dvs., întrebați de ce s-a întîmplat astfel; cereți să vă fie întorși banii înapoi. Iar Dvs. vi se răspunde că ei v-au oferit servicii complete, dar că decizia instanței de judecată este o decizie judecătorească. Deci, nu numai că vă pierdeți banii, puteți fi încă și deportați", a subliniat juristul proiectului "90180.ru" Marin Pascar.

În general, pentru a fi ridicată interdicția sînt necesare motive destul de plauzibile, "dorințele" unor anumiți cetățeni străini neavînd nicio importanță.

"La momentul de față, cel mai bine este să evitați să vi se aplice interdicția de intrare, decît să căutați soluții pe căi lăturalnice. Le recomandăm tuturor cetățenii străini, care se află de pe teritoriul Rusiei să verifice permanent, dacă nu le-a fost aplicată interdicția de intrare în Federația Rusă. Este necesar să completeze cu atenție toate punctele necesare din sistemul de căutare a Direcției Principale pentru Migrație din cadrul Ministerului Afacerilor Interne din Rusia. Orice simbol scris incorect poate duce la faptul că veți obține rezultatul greșit", a avertizat avocata portalului "90180.ru" Inna Kovalenko.

În plus, în timpul întîlnirii, avocatul a explicat în detaliu fiecare punct necesar de completat, pentru a obține informații exhaustive în fiecare caz în parte. "Cel mai probabil, veți primi anularea interdicției de intrare în țară, dacă, de exemplu, soțul dvs. este cetățean al Federației Ruse, care are nevoie de îngrijire din motive de sănătate și care nu poate părăsi Rusia", a povestit Inna Kovalenko.

La sfîrșitul întîlnirii, toți oaspeții, conform tradiției încetățenite, au putut primi consultații juridice gratuite. Chiar dacă era zi de sărbătoare, la eveniment au venit mulți oameni. După cum au dat asigurări mulți dintre oaspeții intervievați, tema întîlnirii a fost pentru ei extrem de actuală.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?