X 
Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Cauza morții lui Mihail Zadornov – aceeași tumoare ca a Jannei Friske

11 noi. 2017,, 01:04   Externe
7554 1

Scriitorul satiric rus, umoristul Mihail Zadornov a decedat, în cel de-al 70-lea an de viață.

Zadornov de mult timp se trata de cancer. În vara anului 2016, el a fost nevoit să anuleze toate turneele, din cauza agravării bolii.

Potrivit canalului de telegrame Mash, boala, care l-a ucis în cele din urmă pe Zadornov, a fost descoperită accidental. El și-a pierdut conștiința la unul dintre evenimente, după care a fost dus la spital cu ambulanța.

Medicii nu l-au putut diagnostica imediat și l-au trimis la tomografie computerizată. Examinarea a arătat o tumoare pe creier, în stadiul IV, ultimul. După efectuarea tuturor analizelor, s-a constatat că tumoarea era de același tip și la cîntăreața Janna Friske.

În această vară, umoristul a anulat o parte dintre concerte și a refuzat să participe la mai multe proiecte pe perioada tratamentului. Se știa că satiristul a suferit un curs de chimioterapie într-o clinică din statele baltice.


Zadornov s-a născut în 1948 la Jurmala, Letonia. A fost membru al Uniunii Scriitorilor din Rusia. A scris peste zece cărți lirice și satirice, note de călătorie, eseuri.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?