Ploile ciobănești pun stăpînire pe Moldova

Ploile ciobănești pun stăpînire pe Moldova

Săptămîna viitoare va fi una ploioasă. Potrivit meteorologilor, începînd de luni, pe întreg teritoriul Republicii Moldova va ploua slab cîteva zile consecutiv.

Totodată, temperaturile aerului vor coborî cu cîteva grade atît pe timp de zi, cît și pe timp de noapte. 

Meteorologii de la Serviciul Hidrometeorologic de Stat au revizuit prognoza meteo, astfel nu se va mai încălzi pînă la +19 grade, așa cum se anunțase zilele trecute. 

Luni, 14 noiembrie, maximele temperaturii aerului vor fi de +15 grade la sud, +14 grade în centru și +13 grade la nord, pe timp de zi.

Marți, 15 noiembrie, valorile termice ale aerului vor scădea ziua cu circa cinci grade, astfel, la sud vom avea doar +10 grade, în centru +9, iar la nord +8 grade Celsius. 

Miercuri, 16 noiembrie, va fi și mai răcoare. La nord vor fi cel mult +6 grade, în centru +7, iar la sud 8 grade, pe timp de zi. 

Joi, 17 noiembrie, se va mai răci puțin. În centrul țării vor fi cel mult +5 grade, la sud +6 grade, iar la nord +4 grade Celsius. 

Noaptea va fi și mai rece. În primele două zile ale săptămînii mercurul din termometre va coborî pînă la +5... 3 grade, iar către mijlocul săptămînii minimele vor ajunge la +2... 0 grade.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load