X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Succesul în viață vine numai odată cu dobîndirea Puterii Personale!

2 ian. 2018,, 04:00   Societate
5576 0

Despre Puterea Personală se vorbește mult în diverse cărți și în alte surse, însă foarte puțini oameni înțeleg cu adevărat ce este asta. Să clarificăm ...

În magie există termenul "Puterea Personală". Este dificil de explicat acest lucru în mod direct, dar anume Puterea Personală determină succesul în viața ta. Posedarea Puterii Personale îi oferă deținătorului ei sentimentul de certitudine absolută în acțiunile sale. Uneori sînt asemenea zile cînd îți reușește absolut totul, cînd norocul te urmărește parcă. Aceasta și este manifestarea Puterii Personale.

Cum să afli, cît de multă ai tu? Pentru a o simți, trebuie să înțelegeți că aceasta se manifestă prin încredere instinctivă. Să presupunem că mergi pe stradă și vezi o băltoacă în fața ta, cam de un metru diametru. Adică tu apropiindu-te de soluționarea problemei te scanezi pe tine însuți, întrebîndu-te: dar voi putea eu oare? Și totul se întîmplă automat. Corpul tău îți comunică, pur și simplu, că tu poți, ești capabil să faci asta. Nu trebuie să te programezi pentru săritură sau să mergeți la psiholog, pentru a dobîndi încredere în sine. Tu doar vei sări peste această băltoacă, pentru că simți că o poți face.

Anume Puterea Personală îți oferă acest sentiment. Nu este vorba de abilitățile corpului tău sau de experiența trecutului. Crede-mă, sînt oameni care au nevoie să-și facă curaj, pentru a face un salt de un metru sau încep să caute în ce mod ar putea să o înconjoare. Am văzut personal cum o bicicletă simplă i-a creat unui bărbat adult o frică sălbatică, deși a el spunea că cînd era copil gonea pe bicicletă cu ochii închiși.

Acum suprapune acest exemplu pe viața ta. Există ceea de ce ești convins. Ceea ce poți face tu, chiar și de-ai fi trezit la mijlocul nopții. Acest lucru este asigurat de Puterea ta Personală. Dar undeva există o limită, iar mai departe încrederea dispare.


Fă un astfel de exercițiu cu banii

Întreabă-te: "Pot acum să primesc 5000 de ruble?" Și ascultă-te. Dacă ai un "Da" ferm, atunci puterea ta personală este suficientă pentru a ți se oferi o astfel de sumă. Nu te gîndi de unde și cum să obții banii. Imaginează-ți doar suma și puneți întrebarea.

Apoi ridică suma pînă la 10 mii, 20, 50, 100, 1 milion de ruble și așa mai departe. Acolo unde încrederea ta se termină, acolo se termină nivelul Puterii tale Personale.

Să presupunem că tu cîștigi 50 mii pe lună, iar încrederea se termină la 400 mii. Îți va apare întrebarea rezonabilă: "Unde sînt banii mei?" Este vorba despre faptul că poți obține acești 400 de mii, dacă lași celelalte treburi deoparte, pentru că și pentru acestea, se cheltuie Puterea Personală.

Bineînțeles că sînteți interesat, dar cum puteți să vă măriți puterea personală? Pe scurt, trebuie să TRECI PESTE GREUTAȚI și SĂ ÎNVINGI. La fel cum crește puterea fizică în procesul de autodepășire, astfel și Puterea Personală crește datorită înfruntării dificultăților,care apar în calea atingerii scopului. Desigur, există multe nuanțe în ceea ce privește modul de diagnosticare a dificultăților, cu ce instrumente să le rezolvi și așa mai departe. Dar acum este important să înțelegi nivelul Puterii tale Personale și să înveți cum să îl simți. Anume despre asta e vorba în acest articol. Încercați. Dacă v-a plăcut și doriți mai mult - urmăriți știrile de pe webinariile mele.

Fie ca, Puterea Personală să fie întotdeauna cu tine!

Autor: Alexei Pohabov

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?