O actriță din Moldova care a cucerit cinematografia franceză (VIDEO)

O actriță din Moldova care a cucerit cinematografia franceză (VIDEO)

Franța s-a dovedit a fi visul și idealul oricărui artist în devenire, iar Ana Daud, trăiește visul cu ochii deschiși.

Tînăra actriță din Republica Moldova și-a făcut numele cunoscut la mii de kilometri depărtare de casă, tocmai în orașul dragostei - Paris, unde a apărut în zeci de filme și seriale străine.

În Moldova, Ana a făcut studiile la Academia de Muzică, Teatru și Arte plastice din Chișinău. Mai tîrziu, înarmată cu dorință și curaj, a plecat la Moscova, unde și-a continuat instruirea la Institutul Teatral Boris Shchukin. Tînăra vrea să devină din ce în ce mai bună, așa că nu încetează să muncească asiduu pentru a atinge perfecțiunea.

În încercarea de a-și atinge idealurile, Ana a ajuns și în inima Franței, unde de doi ani încoace se simte ca acasă. Plonjarea în lumea artistică franceză a fost pentru tînără cea mai mare provocare și cea mai interesantă experiență.

Ana a mers ferm și continuu spre visul său. Așa a ajuns să apară în cel mai renumit serial francez pe plan mondial, „Engrenages”, difuzat în peste 70 de țări, și în alte zeci de creații ale regizorilor occidentali renumiți.

Pentru tinerii care vor să urmeze actoria, Ana vine și cu niște sfaturi, care își au rădăcinile în propria sa experiență.

 

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load