Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3998

Imagini cu Chirtoacă, Fleaș, Herța și Poiată, dansînd în plină stradă (VIDEO)

8 noi. 2017,, 16:52  
7963 5

În rețea a început să se distribuie un nou video scandalos cu Dorin Chirtoacă, care demonstrează clar viața lipsită de griji a liberalului.

Filmarea prezintă cum Chirtoacă cu prietenii, oprindu-se la marginea drumului în timpul unei dintre călătoriile sale în străinătate, începe a dansa sub celebrul hit muzical.

În afară de Chirtoacă, vedem și alte personae cunoscute: șef la Direcția educație tineret și sport Alexandru Fleaș, șeful «Apă-Canal Chișinău» Veronica Herta, fostul Pretor Sector Centru, șeful interimar al Departamentului Transporturilor Oleg Poiată, șef al Departamentului de Economie Aliona Berdilă și președintele fracțiunii Partidul Liberal în Consiliul Municipal Chișinău Ioa Cebanu, rapoarte de AIF în Moldova.

În clip se arată, de asemenea, modul în care colegii de la primărie și prietenii lor se încălzesc cu băuturi alcoolice.

Notăm că, în ultima vreme, Chirtoacă practic nu apărea la muncă în primărie, motivînd absența sa prin călătorii de afaceri peste hotare.


Mai devreme pe internet, a mai existat un alt video scandalos cu Dorin Chirtoacă în rolul principal. Și înainte de aceasta, a fost făcută publică o înregistrare video a unei petreceri cu Dorin Chirtoacă, Igor Gamarețchi, Alexandru Fleaș și o fată tînără în rolul principal. Acolo ei beau alcool, dansează cu discuri de frînă și cîntă împreună după piesele formației «Liuba».

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?