Plantele care aduc NOROC în casa ta. Cum să atragi prosperitatea

Plantele care aduc NOROC în casa ta. Cum să atragi prosperitatea

De-a lungul timpului, foarte multe plante și-au cîștigat titlul de aducătoare de Noroc, datorită legendelor în care sînt amintite întîmplări fericite legate de ele.

Cine nu a auzit de magia trifoiului, devenit simbol național irlandez, de vîscul cel de bun augur sau de bambusul atît de utilizat în arta?

Busuiocul este considerat o plantă sfîntă, despre care se crede ca s-ar fi ivit din lacrimile Maicii Domnului. Numită norocel sau bănișor, planta-de-jad atrage prosperitatea în casă. În China, multe case și restaurante au un ghiveci cu o astfel de plantă în apropierea ușii principale.

Se crede ca ea aduce belșug și prosperitate, mai ales dacă este primită în dar. Pentru chinezi, bujorul este regele florilor, care aduce bogății și onoruri. Legenda spune ca toți bujorii sînt norocoși, însă cei de culoare roșie îl aduc în viața fetelor pe cel care le este sortit.

Tot pentru noroc și prosperitate sînt recunoscute și florile de iasomie. Îngrijește cum se cuvinte o astfel de plantă pentru a te bucura de florile ei, dar și de norocul pe care aceasta îl va atrage pentru tine!

Despre bambus se spune ca este planta care aduce cel mai mult noroc. Este adorat de toată lumea pentru că nu e pretențios și, pe lîngă noroc, aduce dragoste și liniște în casa celui care îl îngrijește, potrivit femeia.ro.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load