Plahotniuc sparge tăcerea: ce spune despre acuzațiile ce i se aduc

Plahotniuc sparge tăcerea: ce spune despre acuzațiile ce i se aduc

„Un scenariu regizat aidoma celor de la Holywood”, astfel a calificat liderul PDM, Vlad Plahotniuc, afirmațiile interlopului Vitalie Proca, condamnat la închisoare în România, notează NOI.md.

Potrivit lui Plahotniuc, regizori ai acestui episod murdar, a cărui țintă a fost, se ascund peste hotarele țării.

„Datorită faptului că am avut o săptămîna activă la capitolul reacții și declarații aberante, înțeleg că așteptați comentariile mele referitoare la aceste declarații. Opinia publică a auzit întîi ce spune un criminal condamnat la 21 de ani în România, apoi a auzit cum analizează spusele criminalului și împărtășește poziția acestuia Maia Sandu, apoi un alt expert în interpretarea vorbelor criminalilor, Igor Dodon, a completat cu o abordare filozofică”, a comentat astăzi Vlad Plahotniuc. 

Politicianul se arată convins că, prin aceste atacuri, oponenții politici încearcă să lovească în imaginea formațiunii sale.

„Regizori ai acestui episod murdar, «curajoșii» care se ascund peste hotarele țării, au ajuns să fie total lipsiți de imaginație și de teme de atac și fabrică deja adevărate scenarii aidoma celor de la Holywood. Oponenții au lovit tot timpul în partidul nostru atunci cînd a fost puternic. Noi o să avem grijă ca concurenți noștri să aibă tot timpul ocupație”, a subliniat Plahotniuc, precizînd că este de datoria organelor de drept să ancheteze acest caz. 

„Restul trebuie să lămurească timpul și instituțiile de drept, atît referitor la regizorii acestui scenariu fals, cît și la cei care l-au promovat”, a conchis liderul democraților. 

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load