200 de litri de alcool, reținut la frontieră

200 de litri de alcool, reținut la frontieră

Polițiștii de frontieră au reținut un cetățean moldovean care intenționa să transporte în mod fraudulos, peste frontiera moldo-ucraineană, mai multe recipiente pline cu alcool.

În baza unei informații operative, angajații Direcției regionale Nord, pe segmentul de responsabilitate al Sectorului Poliției de Frontieră ”Ocnița” au desfășurat un șir de măsuri pe linia prevenirii și combaterii transportului de bunuri de contrabandă.

În rezultat, pe malul rîului Nistru a fost observată o persoană ce însoțea cîteva butelii, care urma să le transporte ilegal peste frontiera de stat. Urmare a reținerii bărbatului, identificat ca cetățean al Republicii Moldova de 37 de ani, locuitor al orașului Ocnița, s-au depistat șapte recipiente în care erau îmbuteliate 200 litri de lichid incolor, cu miros specific alcoolului etilic. Persoana reținută a declarat că alcoolul nu-i aparține și urma să-l transmită din R.Moldova în Ucraina unei persoane necunoscute.

Bunurile au fost ridicate și urmează să fie supuse expertizei. Cercetările sînt continuate de polițiștii de frontieră în vederea elucidării circumstanțelor infracțiunii și identificării altor persoane implicate.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load