Imagini de pe vremea în care Diana nu era vînată de paparazzi (FOTO)

Imagini de pe vremea în care Diana nu era vînată de paparazzi (FOTO)

Numele ei a fost auzit pentru prima dată atunci cînd Marea Britanie era în plină anarhie.

În anii `80, țara, și implicit monarhia britanică, era profund zdruncinată de revoltele violente din stradă. La acea vreme, Familia Regală era profund disprețuită, toți întrebîndu-se de ce ar mai trebui întreținuți ”aristocrații răsfățați”, cînd oamenii de rînd făceau foamea. Diana, în schimb, ieșea din tipare. Era suflul nou, modest și muncitor, atît de necesar familiei regale, văzute la acea vreme drept ”demodată și înțepată”, se arată în documentarul „The Story of Diana”.

Diana era educatoare. Aici, alături de colegele de la grădința ”Young England Kindergarten”. (prima din rîndul de sus)

La acel moment, nu se știa nimic despre cea care urma să devină ”prințesa Diana”. Familia regală s-a folosit de noutatea ei pentru a rescrie povestea monarhiei britanice. Primele cadre surprinse cu aceasta vreodată au fost unele în care Diana apărea în brațe cu copiii de la grădința ”Young England Kindergarten”, locul în care profesa deja de cîțiva ani ca educatoare.

Primele fotografii cu ea, după ce s-a aflat că e iubita Prințului Charles

 

În acele imagini, cerute de un fotograf de la ”The Sun”, Lady Diana Spencer era îmbrăcată cu o fustă destul de transparentă, prin care i se puteau vedea picioarele, și purta în brațe doi dintre copiii pe care îi avea în grijă la grădiniță. Așa a apărut pentru prima dată în presa britanică, sub titlul de ”Noua fată a lui Charlie (n.r. Prințul Charles).

Prima dată cînd a apărut pe o primă pagină de ziar

Prima ei declarație publică a fost că nu poate vorbi despre relația ei: ”Nu pot spune nimic despre prinț și nici despre ce simt pentru el”. După acest moment, Diana a devenit ținta tuturor publicațiilor britanice, dar și mondiale. Orice fotografie cu ea valora sute de dolari, motiv pentru care fotografii o secundau la orice pas.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load