Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

“Sector Supravegheat de Vecini” inaugurat în cămine studenţeşti

2 noi. 2017,, 12:51   Societate
2325 0

Un nou Sector supravegheat de vecini a fost deschis în căminele Şcolii Profesionale Nr.2, unde au paticipat peste 300 de studenţi şi profesori, notează NOI.md.

Astfel poliţiştii i-au familiarizat pe cei prezenţi despre scopul şi obiectivele acestui proiect, precum şi despre acţiunile ce urmează a fi întreprinse la pevenirea şi combaterea infracţiunilor patrimoniale. Studenţii au salutat acţiunile poliţiştilor şi au dat dovadă de curiozitate în cadrul întrunirii.

Totodată Poliţia Capitalei a continuat activităţile proactive în stradă, menite să sensibilizeze cetăţenii la prevenirea situaţiilor de risc şi combatere a criminalităţii, fiindu-le distribuite pliante informative în acest context.

De asemenea au fost demarate verificări inopinate de comun cu reprezentanţii Centrului de Sănătate Publică în localurile de agrement din sectoarele Centru și Rîșcani. Acţiunea a fost iniţiată în baza Planului comun de acțiuni cu privire la organizarea și desfășurarea activității de prevenire și contracarare a încălcărilor din domeniul legislației antifumat, scopul căreia constă în verificarea respectării Legii nr.278 din 14.12.2007, privind controlul tutunului şi responsabilizarea agenţilor economici, cu alinierea activităţii acestora la actul normativ în vigoare. Respectiv au fost întocmite procese-verbale cu privire la contravenţie, fiind depistate nereguli în acest context.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?