În toate gările feroviare din Moldova au fost instalate cutii poștale. Află motivul (FOTO)

În toate gările feroviare din Moldova au fost instalate cutii poștale. Află motivul (FOTO)

Pentru a facilita îmbunătățirea calității serviciilor prestate de Î.S. „Calea Ferată din Moldova”,  responsabilii de la întreprindere au instalat în gările feroviare din țară cutii poștale.

Aprin intermediul acestora va fi asigurată corespondența directă a cetățenilor cu managerul instituției în condiții de confidențialitate, anunță NOI.md

În acest fel, compania  îndeamnă  călătorii și beneficiarii serviciilor CFM să informeze administrația întreprinderii cu privire la orice tip de inconveniențe cu care se confruntă în procesul de interacțiune cu structurile „Căii Ferate din Moldova”.

De asemenea, călătorii sînt îndemnați și să transmită  sesizări, recomandări și reclamații prin intermediul cutiilor poștale instalate în gările feroviare din republică și în imediata apropiere a blocului administrativ al CFM.

Toate mesajele  vor purta caracter confidențial și vor fi preluate în fiecare lună nemijlocit de consilierul directorului general și transmise personal administratorului  întreprinderii.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load