Concurs fără candidați. Nimeni nu și-a depus dosarul la șefia CNA

Concurs fără candidați. Nimeni nu și-a depus dosarul la șefia CNA

La aproape două săptămîni de la anunțarea concursului pentru suplinirea funcției de director al Centrului Național Anticorupție, nicio persoană nu și-a depus dosarul.

Informația a fost confirmată pentru Noi.md de vicepreședintele Comisiei juridice, numiri și imunități Tudor Deliu. Potrivit lui, pînă în seara zilei de ieri nicio persoană nu s-a înscris în concurs.

Comisia juridică a Parlamentului a anunțat concursul pe 19 octombrie curent, după ce mandatul actualului director CNA, Viorel Chetraru, a expirat pe 25 octombrie. Dosarele pot fi depuse la secretariatul Comisiei juridice pînă pe 29 noiembrie.

Potrivit Regulamentului cu privire la concurs,  candidatul la conducerea CNA trebuie să întrunească următoarele cerințe: să dețină cetățenia Republicii Moldova și să fie domiciliat pe teritoriul ei, să aibă studii superioare juridice și o vechime în muncă în domeniul juridic de cel puțin 10 ani, să aibă o reputație ireproșabilă,  să nu fi fost în ultimii doi ani membru al vreunui partid politic, să nu aibă antecedente penale și să cunoască limba de stat.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load