Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

"Revoluţie" în fotbal: cartonaşe pentru antrenori şi oficiali

1 noi. 2017,, 04:30   Sport
2676 0

Federaţia de fotbal din Australia va introduce cartonaşele galben şi roşu pentru antrenori şi alţi oficiali ai echipelor, pentru îmbunătăţirea comportamentului acestora în timpul meciurilor din campionatul intern.

Cartonaşul roşu va fi arătat în cazul în care tehnicianul sau alţi membri ai staff-ului vor arunca sticle cu apă de o manieră ''agresivă şi periculoasă'', dacă vor scuipa sau vor folosi un limbaj insultător, ori dacă vor intra cu intenţii agresive în zona băncii de rezerve a echipei adverse.

Aruncarea unei sticle cu apă ca manifestare a frustrării, aplaudarea în mod ironic a arbitrilor după deciziile luate, ieşirea frecventă din spaţiul tehnic sau gesturile provocatoare vor fi penalizate cu cartonaş galben.

"Toate acestea vor ajuta fanii şi telespectatorii să înţeleagă mai bine problemele cu care se confruntă arbitrii săptămînal şi vor ajuta la promovarea respectului faţă de aceştia. De asemenea, vrem să existe un respect reciproc între băncile tehnice ale echipelor care se confruntă pe teren", a declarat preşedintele A-League, Greg O'Rourke.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?