Michael Jackson continuă să cîştigă milioane şi după moartea

Michael Jackson continuă să cîştigă milioane şi după moartea

Omul trăieşte prin moştenirea pe care o lasă în urma sa.

 

Dovadă sunt şi celebrităţile care continuă să genereze venituri uriaşe chiar şi după moarte.  Revista "Forbes" a realizat clasamentul anual al celor mai bogate vedete care nu mai sunt în viaţă.  

Primul în top, pentru al cincilea an consecutiv, este regele muzicii pop. Michael Jackson, care a murit în 2009, a generat în ultimele 12 luni venituri de 75 de milioane de dolari.

Legendarul jucător american de golf Arnold Palmer s-a clasat pe locul doi, cu venituri de 40 de milioane de dolari. De-a lungul vieţii, campionul american a obţinut 95 de titluri, între care şapte de Mare Şlem. El a încetat din viaţă în luna septembrie a anului trecut. Topul este completat de Charles Schulz, creatorul benzii desenate "Peanuts".

La 17 ani de la moartea sa, încasările au constituit 38 de milioane de dolari.  Regele rock and roll-ului este pe locul patru în clasament. Elvis Presley, decedat în 1977, a generat venituri de 35 de milioane de dolari.

Interpretul reggae Bob Marley, care s-a stins din viaţă în 1981, se află pe poziţia a cincea, cu 23 de milioane de dolari.

 

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load