X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Trump a cerut să se facă ceva cu Clinton

31 oct. 2017,, 19:30   Externe
4607 0

Președintele SUA, Donald Trump, a spus că nu a văzut niciodată o astfel de "furie și unitate" printre republicani în legătură cu lipsa investigației asupra modului în care Hillary Clinton i-a fabricat un dosar fals.

Liderul american a cerut "să se facă ceva" cu acest lucru. El și-a exprimat indignarea în contul său din rețelele sociale. “Nu am văzut niciodată o asemenea furie și unitate republicană, din cauza îngrijorării mele că nu există nicio investigație asupra lui Clinton, care a fabricat un dosar fals în valoare de 12 milioane de dolari”, a scris Trump.

Potrivit spuselor lui, acest lucru nu este singurul, pentru care fostul candidat al democraților ar trebui să fie atras la răspundere. "Tranzacţia privind uraniul cu Rusia de 33 mii de dolari, plus e-mailurile șterse. Komey (fostul șef al FBI – n.red.) a decis acest lucru. În schimb, ei caută legături false între Trump și Rusia care nu există ", a subliniat președintele SUA.

Vă amintim că în timpul campaniei preelectorale Donald Trump a promis că "o va băga la închisoare pe minciunoasa Clinton", dar după ce postul prezidențial i-a revenit lui Trump, în SUA au considerat că Clinton nu va mai interveni în politică.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?