Moștenitorul tronului britanic, amenințat de “ISIS”

Moștenitorul tronului britanic, amenințat de “ISIS”

Prințul George a fost amenințat de “Statul Islamic” (“ISIS”), după ce jihadiștii au postat online o fotografie cu fiul prințului William și a lui Kate Middleton, scrie The Sun.

 

Jihadiștii au amenințat familia regală britcanică spunîndă că nici membrii acesteia nu vor fi lăsați în pace. Mesajul a fost însoțit de o fotografie a viitorului rege pe o rețea de socializare criptată.

O imagine a prințului, care este al treilea în ordinea succesiunii la tron după prințul Charles și prințul William, a fost de asemenea distribuită pe o altă rețea de socializare alături de adresa instituției unde studiază acesta și mesajul ”școala începe devreme”.

Mesajul presupunea, de asemenea, un vers dintr-un cîntec jihadist: „Cînd vine războiul cu cântecul gloanțelor, coborâm în neîncredere, dorind represalii”. Experții în securitate britanici au confirmat că monitorizează serviciul de mesagerie.

Nu este prima dată cînd “ISIS” a amenințat un membru al familiei regale britanice. Luna trecută, “ISIS” îl amenință pe Prințul Harry într-un clip publicat online. Un luptător jihadist care se identifică drept Abu Uqayl îl amenință pe nepotul reginei Elisabeta că îi va arunca în aer elicopterul Apache.

“ISIS” l-a provocat pe prințul Harry, care a fost pilot de elicopter în Afganistan, să lupte împotriva jihadiștilor și i-au spsus că ”Te vom trimite pe tine și Apachul tău în focurile iadului”.

 

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load