Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Un obiect misterios, văzut pe cer, deasupra Rusiei (VIDEO)

28 oct. 2017,, 03:00   Externe
16023 5

Locuitorii din Siberia, care au văzut un glob uriaş de lumină pe cer, au crezut că e vorba de o invazie a extratereştrilor.

Adevărul este că există o explicaţie, deşi pe cer şi-a făcut apariţia un obiect neidentificat, care a fost văzut şi fotografiat de localnici. Ceea ce a fost vizibil pentru locuitorii din regiunea Yamalo-Nenets a fost un glob uriaş de lumină, care a apărut deasupra pădurii şi a părut chiar că devine mai strălucitor în timp.

Un celebru fotograf siberian, Serghei Anisimov, a explicat: "Am fost uluit timp de cîteva minute. Nu înţelegeam ce se întîmplă. Blogul de sticlă s-a ridicat pe cer din spatele pădurii şi s-a mutat în direcţia în care eram eu. Iniţial am crezut că este vorba de o uriaşă lanternă, dar la felul în care se mişca mi-am dat imediat seama că nu poate fi vorba de aşa ceva". Multe alte persoane susţin că au avut impresia că a venit Apocalipsa.

Fotografii urmăreau Aurora Boreală, iar explicaţia e extrem de simplă: nu e vorba nici de o invazie extraterestră, nici de Apocalipsă. Rusia a lansat mai multe rachete balistice din cosmodromul din Plesetsk către poligonul din Kura în Kamceatka, iar globul de lumină era dîra lăsată de o rachetă balistică intercontinentală Topol. Unul dintre fotografii ruşi a explicat că, din greşeală, a fotografiat lansarea unei rachete secrete, scrie The Siberian Times.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?