Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Legătura dintre podgoriile „Cricova” și Fabrica "Viorica Cosmetic" (FOTO) ©

30 oct. 2017,, 17:35   Societate
8850 0

În acest an, angajații Companiei „Viorica Cosmetic” au mers la recoltarea frunzelor de viță-de-vie, înarmați cu mănuși și buna dispoziție.

Acest eveniment a devenit tradițional după elaborarea și lansarea unei noi linii cosmetice – „VIORICA GRAPES”. Anul acesta, frunzele au fost culese de pe podgoriile „Cricova”, care este cel mai mare producător de vinuri din Moldova. Viile „Cricova” ocupă peste 700 de hectare, ceea ce reprezintă o bază impunătoare de materii prime atît pentru vinuri, cît și pentru cosmeticele naturale create de „Viorica Cosmetic”.

Trebuie să menționăm că cosmetica naturală se bazează pe ceea ce oferă natura, de la uleiuri obținute din plante pîna la ingrediente active din fructe, flori, rădăcini de plante și altele. Și pentru că toate produsele Viorica Cosmetic au la bază componente naturale, compania se ocupă de cultivarea și colectarea ingredientelor pînă la producerea de extracte pe echipamentul propriu.

Cea mai mare fabrică de cosmetice din ţară își are chiar propria așezare ecologică, numită VIOPARC. Anul acesta, compania a început să crească în zonă și prima materie primă pentru crearea produselor cosmetice, fiind adunată romaniță, dar și levănțică.

„Viorica-Cosmetic” a făcut un progres în domeniul cosmetologiei, combinînd tradițiile poporului moldovenesc cu cele mai avansate tehnologii. Seria de produse „GRAPE VIORICA” a fost creată pe baza extractului din frunze de viță-de-vie și a uleiului din semințe de struguri.

Această gamă de produse este bogată în magneziu și calciu, conține acizi de fructe care ajută pielea să producă colagen, oferind un efect de lifting, protecție antioxidantă și prevenind procesul de îmbătrînire a pielii și căderea părului.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?