Rogozin, despre cazul cu ”împușcătura”

Rogozin, despre cazul cu ”împușcătura”

Viceprim-ministrul rus Dmitri Rogozin a reacționat în mod ironic la articolele apărute în presă legate de dosarul penal deschis după ce s-au tras focuri de armă în fereastra apartamentului său. 


Anterior o sursă din organele de drept a declarat pentru RIA Novosti că poliția a deschis un dosar penal pentru huliganism după ce un necunoscut a împușcat în fereastra apartamentului lui Rogozin și că incidentul a avut loc pe 14 octombrie.


Miercuri, „Movskovski Komsomoleț“ a scris că geamul spart a fost găsit, pe 14 octombrie, de femeia de serviciu. Ea spăla geamurile în apartamentul vicepremierului și a anunțat despre incident compania de administrare a blocului, care, la rîndul său, i-a informat pe proprietari și poliția. 


Potrivit informațiilor deținute de publicație, mai întîi a apărut ipoteza că fereastra a fost spartă din cauza "tragerii dintr-o armă pneumatică din apartamentul situat vizavi de cel al lui Rogozin". Într-un sfîrșit, experții au stabilit că geamul a fost spart nu de un glonț — posibil că a crăpat geamul termopan necalitativ și deci dosarul penal a fost întrerupt, scrie „MK“.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load