X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Trei mijloace de transport căutate de Interpol, au fost reținute la frontieră

25 oct. 2017,, 14:43   Societate
5046 1

În punctul de trecere Leușeni au fost deconspirate trei tentative de trecere ilegală în baza actelor falsificate și cu mijloace de transport date în urmărire internațională.

Polițiștii de frontieră au înregistrat cazurile pe sensul de intrare în R. Moldova, anunță NOI.md

În urma controlului, s-a stabilit că unul din mijloacele de transport este inclus în baza de date Interpol, semnalat ca fiind furat de pe teritoriul Republicii Franceze. Șoferul a precizat că nu cunoaște despre cele depistate, mai mult achiziționase motocicleta de la un cetățean romîn, stabilit în Franța, ultimul dîndu-i asigurări de legalitatea actelor pentru transportul procurat.

Cîteva ore mai tîrziu, în punctul de trecere Leușeni s-a apropiat un alt bărbat, la volanul unui Mini ONE cu numere de înmatriculare germane. Conform infomației dispuse de Centru Cooperare Polițienească Internațională (CCPI) al IGP autoturismul a fost pus la consemn de către autoritățile germane. Bărbatul de 44 de ani a declarat angajaților Poliției de Frontieră că nu ştia nimic despre asta.

Cel de-al treilea caz a avut loc în dimineața zilei de astăzi. Din spusele șoferului mașina a fost procurată în Romînia, nu a reușit să verifice valabilitatea documentelor, încrezîndu-se în fostul proprietar care le-a perfectat.


În toate cazurile, mijloacele de transport au fost indisponibilizate pe teritoriul punctului de trecere Leușeni, pînă la finalizarea cercetărilor și luarea măsurilor legale ce se impun.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?