Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Povestea ciudată a unei vile “bîntuite” de avalanșă (FOTO)

25 oct. 2017,, 03:30   Externe
3948 0

Situată la est de Como în Italia, Villa de Vecchi a fost construită în stilul baroc în urmă cu mulţi ani.

După ce a asistat la crime, acte de suicid, război și posibil la magia negră, casa a fost în cele din urmă părăsită în anii 1960. În anii următori, Casa Roșie a fost vizitată doar de turiștii curioși. Contele Felix De Vecchi și-a propus în 1848 să construiască, cu ajutorul arhitectului Alessandro Sidoli, o casă de vis pentru familia sa. Arhitectul a murit cu un an înainte să fie gata construcția.

Moartea sa este considerată de mulți oameni ca primul semn al unui șir ciudat de întîmplări care au avut loc în Casa Roșie, potrivit atlasobscura.com. Contele și familia lui și-au făcut din Villa De Vecchi un cămin pe timpul lunilor de primăvară și vară și, în cea mai mare parte a timpului, ei duceau o existență idilică.

Dar, undeva în anul 1862, atunci când Contele s-a întors acasă și-a găsit soția ucisă, iar fiica sa dispăruse. Contele și-a căutat fata, dar pentru că nu a găsit-o, s-a sinucis în același an.


Vila a ajuns la fratele lui Felix, Biago, care a locuit acolo până la începutul celui de-al Doilea Război Mondial. Vila a avut mai mulți propietari, dar în anii ’60, “Casa cu fantome” a rămas nelocuită.

În anul 2002, o avalanșă a ras toate casele din vecinătate în timp ce Villa de Vecchi a rămas intactă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?