Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3988

Broasca care a înghițit șarpele, surprinsă de obiectivul camerei (FOTO)

25 oct. 2017,, 04:30   Externe
10404 0

Șarpele nefericit a dispărut pentru totdeauna în stomacul broaștei, ajungînd în obiectivul fotografului.

Biologii au încercat să înțeleagă acțiunile eroilor fotografiei unicat și să recreeze evenimentele care au condus șarpele spre sfîrșitul trist. Camera de fotografiat a prins momentul cînd broasca deschisese gura. Pentru fotograful cu nick-ul EstusFiend, care a publicat fotografia pe portalul reddit.com, evenimentul a devenit extrem de neașteptat.

În noiembrie 2016, fotograful a fost nevoit să-și declare dreptul de autor asupra fotografiei, pentru că popularitatea virală, fără precedent, îl înstrăina din ce în ce mai mult de momentul istoric al morții șarpelui în intestinele broaștei hămesite.

Un grup de arheologi germani a descoperit un set misterios de dinți, care poate să ne schimbe totalmente ideile despre istoria omenirii, a informat, miercuri, Muzeul de Istorie Naturală din Mainz. Publicația Live Science a acordat, de asemenea, atenție fotografiei, examinînd-o din punct de vedere științific, rugîndu-i pe biologi să vină cu comentarii.


Eroina fotografiei, care a cauzat atîta zarvă a fost identificată ca fiind Broasca de copac White (Litoria caerulea). Biologul Jody Rowley a presupus că esofagul acestei frumoase este mult mai mic decît ne putem aștepta de la complecția ei. De aceea, șarpele a ajuns în stomac nu imediat, fiind nevoie să fie împins.

În ciuda tuturor argumentelor, vreau să cred că șarpele a ieșit în mod miraculos din esofagul broaștei. Nu vom ști niciodată, dacă acest lucru s-a întîmplat într-adevăr. Dar cu siguranță vom admira momentul uimitor dintre viață și moarte, care a fost imortalizat pentru totdeauna în această fotografie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?