Donald Trump Junior îl consideră "Superman" pe tatăl său (FOTO)

Donald Trump Junior îl consideră "Superman" pe tatăl său (FOTO)

Preşedintele Donald Trump este adesea ridiculizat de presa americană pentru apariţiile sale şi pentru modalitatea sa de a se exprima.

 

De această dată, nu el este cel care a comis o gafă, ci fiul său cel mare, Donald Trump Jr. El a încărcat pe pagina personală de twitter.com o fotografie prelucrată în care tatăl său este ilustrat ca un supererou. Utilizatorii twitter.com au fost mai mult decît amuzaţi la vederea fotografiei încărcate de fiul cel mare al preşedintelui Donald Trump şi nu s-au sfiit să îşi exprime sentimentele faţă de gestul său.

Imaginea este o copertă falsă a revistei Time Magazine în care Donald Trump îmbracă costumul lui Superman, dar în locul celebrlui "S" de pe costumul eroului apare un "T", iniţiala preşedintelui american.

Mai mult decît atît, fiul lui Donald a făcut modificări şi asupra aspextului fizic al tatălui său şi i-a ataşat o barbă deasă şi blondă. Internauţii au etichetat gestul bărbatului folosind cuvinte precum "deranjant", "amuzant" şi "trist". "Exceptînd faptul că tatăl tău este gras şi nu are barbă, pot spune că fotografia este foarte deranjantă" , "Nu voi mai fi capabil să îl privesc pe Superman cu aceiaşi ochi", sunt doar câteva dintre reacţiile internauţilor.

Cu toate acestea, fotografia nu a primit doar comentarii răutăcioase, căci a fost văzută şi de admiratorii lui Trump. "Foarte frumoasă fotografia cu cel mai curajos om al nostru. Noi, patrioţii americani îl iubim pe preşedinte şi pe familia acestuia. Să aibă o viaţă cît mai lungă", este mesajul unui utilizator care îl admiră pe Donald Trump.

 

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load