X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

PCRM marchează 24 de ani de la fondare

23 oct. 2017,, 10:30   Politică
2338 0

La 22 octombrie s-au împlinit 24 de ani din ziua întemeierii Partidului Comuniștilor din Republica Moldova, comunică NOI.md.

Membrii formațiunii afirmă că au muncit toți acești ani pentru consolidarea statalității Republicii Moldova, pentru statornicirea și dezvoltarea țării noastre.

„Partidul luptei și al muncii — în această calitate PCRM s-a remarcat în istoria Moldovei independente. Istorie care, în multe, continuă anume datorită luptei pe care am dus-o și datorită muncii pe care am depus-o noi împreună cu dumneavoastră”, se arată într-un mesaj de felicitare publicat în ziarul „Comunistul”.

Totodată, în mesaj se face referire și la membrii de partid care au rămas fermi în ceea ce privește poziția lor ideologică și fideli cauzei, idealurilor și valorilor pe care le promovează PCRM.

„Partidul Comuniștilor e destinul nostru comun. Noi avem ferma convingere că, unindu-ne, simțind sprijinul de nădejde al celor de alături, noi neapărat vom rezista în fața tuturor încercărilor. Sîntem siguri că lupta noastră și munca noastră neapărat se vor încununa de victorie!”, se mai arată în mesaj.


Menționăm că, în urma alegerilor parlamentare din 2014, PCRM a obținut 21 de mandate în Legislativ și a rămas în prezent cu șapte deputați. 14 dintre parlamentari au părăsit și partidul și au aderat la PD.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?