X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

O artistă de la noi a anunțat că va deveni mamă pentru a doua oară

20 oct. 2017,, 17:31   Showbiz
2571 0

Este mai fericită ca oricînd și am convins-o că trebuie să împartă această bucurie și cu admiratorii săi.

Interpreta Mariana Șura anunță că va deveni mămică pentru a doua oară! Se simte foarte bine și este sigură că va reuși să muncească pînă în ultimele zile de sarcină, la fel ca și în cazul micuței Evelina.

„Sunt în al doilea trimestru de sarcină. În primul rînd sîntem ambii foarte fericiți: Gheorghii își dorea foarte mult un copilaș, iar eu vroiam să îi aduc Evelinei un frate sau o soră. Toate stelele s-au aliniat dorințelor noastre și acum pot spune că sîntem pe calea unei familii cu adevărat împlinite.

a-154

Mă simt foarte bine și, la fel ca și în cazul primei sarcini, voi onora toate invitațiile și concertele pînă să nasc. După ce devin mămică la pătrat la fel – asta și pentru că soțul mă susține în toate și m-a asigurat – „luăm și două bone dacă va fi nevoie” (rîde). Pînă la urmă sarcina nu este o boală, este o perioadă absolut superbă din viața unei femei. Nu am așteptări să fie fată, băiat – să fie sănătos copilașul, iar asta va fi marea noastră bucurie.


a-166

Am luat cîteva kilograme și în timpul verii, însă nu îmi fac griji. Voi reuși să am grijă de siluetă după ce devin mamă la pătrat. Pînă la urmă nu există bucurie mai mare”, a declarat Mariana Șura pentru EA.md.

Îi dorim Marianei sarcină ușoară și multă răbdare pentru anii și provocările ce vin!

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?