Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

O bătrînică a aruncat bănuți în motorul unui avion, înainte de decolare

20 oct. 2017,, 22:30   Externe
4406 0

Un zbor al companiei aeriene interne chineze Lucky Air a fost anulat după ce o pasageră a aruncat monede în motorul avionului pentru a avea Noroc în timpul călătoriei, fiind vorba de al doilea incident survenit anul acesta, potrivit agenției oficiale Xinhua citată vineri de EFE.

Incidentul a avut loc joi pe aeroportul Anqing, din provincia orientală Anhui, cînd bătrîna Fang, în vîrstă de 76 de ani, a aruncat monedele în timp ce se urca în avion cu destinația Kunming, în centrul țării.

Personalul de zbor a văzut una dintre monede pe jos, sub motor, astfel încît a decis să anuleze zborul și să o plaseze pe Fang în custodia poliției.

Este vorba de al doilea caz de acest gen survenit în decurs de cîteva luni, avînd în vedere că în iunie un avion Airbus 380 al companiei China Southern a decolat cu întîrziere după ce o pasageră în vîrstă de 80 de ani și-a aruncat mărunțișul în unul din motoarele aparatului pentru a-i aduce noroc în timpul zborului, scrie Agerpres.

Avionul care făcea cursa între Shanghai și Canton a avut o întîrziere de peste 5 ore.

În ultimii ani s-au înregistrat numeroase incidente în care au fost implicați pasageri chinezi, de la deschiderea ușilor de urgență ale aparatului și pînă la atacuri asupra personalului de zbor.

Drept răspuns, guvernul chinez a creat o listă neagră de persoane cărora le este interzis să zboare cu avionul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?