Trump, însoțit de "sosia" soției sale! (VIDEO)

Trump, însoțit de "sosia" soției sale! (VIDEO)

Președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, este suspectat că a apărut la televizor nu cu soția lui, ci cu sosia acesteia.

 

Pe Internet s-a iscat zarvă mare, utilizatorii încercînd să ghicească, dacă pe video este într-adevăr "sosia Melaniei" cu nasul fals. "Nu este Melania. Simplul gînd că au mers atît de departe și au încercat să ne asigure că ea era, pare nebunesc. Interesant ce altceva este minciună", a scris unul dintre utilizatorii rețelelor de socializare, citat de publicația «The Daily Mail».

Adepții teoriei conspirației, interesați de această situație, au studiat cu atenție, în detaliu, filmulețul video și au confirmat că lîngă președinte este o persoană complet diferită care, pe lîngă un nas fals, are și o altă formă a bărbiei. Ochelarii mari ai "primei doamne" provoacă, de asemenea, o serie de suspiciuni. Pe fundalul discuțiilor de pe Internet, a apărut chiar hashtag-ul "Fake Melania".

Cea mai populară versiune este opinia că adevărata Melania Trump a fost obligată să-și părăsească temporar soțul, iar echipa lui Trump a trebuit să ascundă acest fapt.

 

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load