RENAULT – partrenerul oficial al săptămânei modei la Moscova

RENAULT – partrenerul oficial al săptămânei modei la Moscova

Renault Rusia este partenerul auto oficial al noului sezon Săptămâna modei la Moscova  «Сделано в России», care se va desfășura la Gostinnâi dvor între 24 și 29 octombrie.  

În cadrul principalului eveniment de toamnă în industria modei,   Renault va oferi noul crossover KOLEOS , pentru transportarea participanților la eveniment.  În același timp, și seria limitată a crossoverului urban stilat  – Renault Kaptur EXTREME – va fi prezentată oaspeților săptămânii modei.  


Între 24 și 29 octombrie la Moscova se va desfășura cea de-a 36-ea ediție   «Неделя моды в Москве. Сделано в России», partener oficial al căreia în noul sezon va fi  Renault Россия.

Compania va prezenta noul   Renault KOLEOS pentru transportarea VIP-oaspeților principalului eveniment din industria modei în Rusia.   Renault KOLEOS – un crossover cu tracțiune integrală de pe segmentul   D, ce întrunește  exteriorul reliefat stilat,  salonul executat cu rafinament și un nivel superior de confort, caracteristic automobilelor de clasa premium. Startul vânzărilor Renault KOLEOS în Rusia a fost dat în iulie, 2017 .

 


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load