Trump a glumit pe seama vicepreședintelui SUA

Trump a glumit pe seama vicepreședintelui SUA

Donald Trump, în stilu-i caracteristic face o glumă pe seama vicepreşedintelui său Mike Pence şi a gay-lor.

 

Preşedintele American a spus despre Mike Pence: ''Vrea să-i spînzure pe toţi homosexualii!''. Cel care a lansat pe piaţă cele spuse de preşedintele american este New Yorker într-un articol dedicat lui Pence, bazat pe surse anonime.    

Purtătorul de cuvînt al vicepreşedintelui, Alyssa Farah, respinge acuzaţiile: articolul se bazează pe ''declaraţii neconfirmate care sunt false şi ofensive''.

Poziţiile lui Pence în ceea ce priveşte drepturile civile preocupă de ani de zile comunitatea Lgbt. Încă din timpul cînd era guvernator de Indiana, Pence a semnat legea pentru libertatea religioasă, care permitea companiilor să refuze oferirea de servicii gay-lor.

Pence s-a alăturat şi în favoarea aşa-zisei terapii pentru conversia gay-lor şi e considerat de mulţi ca unul dintre politicienii cei mai anti-Lgbt. New Yorker reconstruieşte şi alte episoade, printre care faptul că lui Trump îi place ca vicepreşedintele său să fie conştient de cine este şeful, dar şi înrebarea lui Trump pe care o pune acelora care se opresc în biroul lui Pence: ''Te-a pus să te rogi ?''.

 

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load