Ambasada Turciei la Chișinău a transmis condoleanțe RM

Ambasada Turciei la Chișinău a transmis condoleanțe RM

Ambasada Turciei în Republica Moldova a transmis astăzi condoleanțe în legătură cu tragicul accident aviatic produs acum două zile în Coasta de Fildeş, în urma căruia au decedat patru cetățeni moldoveni.

Potrivit unui comunicat de presă remis de instituție, Ambasada Turciei își exprimă condoleanțele și solidaritatea Guvernului, poporului moldovenesc și familiilor celor care au murit în urma acestui accident.

Patru cetățeni ai Republicii Moldova au decedat acum două zile, iar alți doi au fost răniți după ce aeronava cargo în care se aflau s-a prăbușit în Oceanul Atlantic în apropiere de aeroportul din Abidjan, Coasta de Fildeş. Accidentul aviatic a survenit după o tentativă eșuată de aterizare a aeronavei pe aeroportul din Abidjan, cauzată de condițiile meteo nefavorabile.

Aeronava prăbușită efectua zboruri pentru armata franceză și avea la bordul său zece persoane, dintre care şase cetățeni ai Republicii Moldova și patru cetățeni francezi. Aceasta aparținea companiei Valan International Air Cargo și transporta încărcătură în baza unui contract cu armata franceză.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load