Partidul Socialiștilor îndeamnă cetățenii să salveze Chișinăul

Partidul Socialiștilor îndeamnă cetățenii să salveze Chișinăul

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova a dat start campaniei de pregătire a referendumului privind demisia lui Dorin Chirtoacă din funcția de primar general al Chișinăului, transmite NOI.md

Potrivit sursei, campania a fost lansată pe 12 octombrie, după ce Comisia Electorală Centrală a înregistrat toate documentele prezentate de PSRM.

În capitală sînt instalate zeci de corturi, unde puteți obține ziarul "Referendum" și informații necesare despre referendum. În ultimele trei zile, au fost deja repartizate mii de ziare.
Sute de agitatori voluntari au demarat întrevederile cu cetățenii în municipiu: în ultimul weekend au vizitat deja 300 de curți ale blocurilor de locuit din Chișinău, unde au vorbit cu locuitorii capitalei și au răspuns la întrebările acestora.
Potrivit sursei, s-au acumulat sute de întrebări - în decursul a 10 ani de activitate a lui Dorin Chirtoacă, capitala a devenit coruptă, persistă cumetrismul, cazuri de delapidare a proprietății de stat, neglijență și neprofesionalism.

“Cu o astfel de conducere a devenit posibilă afacerea dubioasă privind parcările cu plată, furturile din banii alocați pentru reparația drumurilor, incapacitatea autorităților locale de a lichida consecințele calamităților naturale (zăpada din aprilie), construcțiile haotice din oraș, livrările de produse expirate în grădinițele de copii, înstrăinarea terenurilor municipale la preț derizoriu.
Anual, orașul suportă pierderi de sute de milioane de lei, în capitală se înregistrează mii de cazuri de proiecte problematice și construcții ilegale în parcuri și scuaruri” menționează PSRM.

Menționăm că grupul de inițiativă privind organizarea referendumului a depus peste 5 mii pagini care conțin încălcări documentate ale lui Dorin Chirtoacă și a celor din anturajul său, comise doar în ultimii ani.

Partidul Socialiștilor îndeamnă chișinăuienii să nu fie indiferenți față de orașul lor – pe 19 noiembrie aveți șansa să votați pentru demisia lui Dorin Chirtoacă și să opriți criminalii de la putere.
Pe 19 noiembrie, vă propunem să renunțați la politică, deoarece atunci cînd nu ne implicăm ci doar arătăm cu degetul la politicienii de la putere, orașul nu se dezvoltă, ci este distrus.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load